Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

2016-2017 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI YILLIK PLANLAR

2016-2017 YİYECEK İÇECEK HİZ. - KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZ. ALANI YILLIK PLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

   Evet sevgili arkadaşlarım ve meslektaşlarım .Yaklaşık 3 yıl önce kurmuş olduğum ve tamamen yardımlaşma amacı güden sitem 
www.aykutaybas.com sizler sayesinde binlerce üyeye ulaşmış bulunmaktadır.Bundan dolayıdır ki herzaman hızlı bir şekilde sizlere dönüş yapamamakta ve  çok vakit ayıramamaktayım.Özellikle mesleğimize yeni başlamış arkadaşların sitemden faydalanması ve teşekkürlerini sunması beni ayrıca mutlu etmekte gururlandırmaktadır.Burdaki amacımız yiyecek içecek hizmetlerine gönül vermiş tüm meslektaşlarımızın kendi aralarında bilgi alışverişi yapmasıdır.Bu bağlamda (beni merak eden arkadaşlar için)bende biraz kendimden kısaca bahsetmenin faydalı olacağını düşünüyorum.
 
1982 Kırklareli doğumluyum. ilkokul ortaokul ve liseyi Kırklarelide okudum.Lise de turizm otelcilik lisesi mutfak bölümü mezunuyum. 

Üniversitede Selçuk Üniversitesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği okudum ve 2006 yılından beri  görev yapmaktayım .

01.02.2016 tarihine kadar turizim otelcilik lisesinde yiyecek içecek hizmetleri alanıında alan şefi ve  meslek dersi öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra şuan Kırklareli Üniversitesinde Aşçılık programında Öğretim Görevlisi olarak görevime devam etmekte ve aynı zamanda Turizm İşletmeciliği yükseklisansı yapmaktayım.

Arkadaşlar bilgi paylaştıkça değer kazanır .Özellikle bu meslekğe gönül vermiş insanlar olarak bizlerin herzaman birbirimize destek olması gerektiğini düşünüyorum.Biliyorsunuz ki alanımızdaki sayımız diğer bölümlere göre çok fazla değil.Bunun kıymetini bilip mesleğimize sahip çıkalım .

2016 -2017 Eğitim Öğretim yılının tüm meslektaşlarıma hayırlı olması dileğiyle

                                                                                  Aykut  AYBAŞ
                                                                                 Kırklareli Üni.
          &nb

2539 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın